Ndërtimi i shkollës fillore në Ortakoll, Prizren EMRI I PROJEKTIT: NDËRTIMI I SHKOLLËS FILLORE NË ORTAKOLL - PRIZRENPUNËKRYESI:N.P.N...
Ndërtimi i shkollës së mesme të muzikës "Prenk Jakova"- Gjakovë EMRI I PROJEKTIT:NDËRTIMI I OBJEKTIT TË SHKOLLËS SË MESME TË MUZIKËS"PRENK JAKOVA"-...
Ndërtimi i objektit të QKMF-së në Matiqan - Prishtinë EMRI I PROJEKTIT: NDËRTIMI I OBJEKTIT TË QKMF-së në Matiqan - PrishtinëPUNËKRYESI:N.P.N...
Ndërtimi i qendrës për sherbime të qytetarëve dhe biznes - Suharekë EMRI I PROJEKTIT:NDËRTIMI I qendrës për sherbime të qytetarëve dhe biznes-...
Ndërtimi i objektit të shkollë fillore në Demjan - Gjakovë EMRI I PROJEKTIT:NDËRTIMI I OBJEKTIT TË shkollë fillore në Demjan - GjakovëPUNËKRYESI:N.P.N...
Ndërtimi i objektit të shkollës së mesme në Rahovec Titulli i kontrates: NDERTIMI I OBJEKTIT TE SHKOLLES SE MESME NE RAHOVECNr.i Prokurimit:...
Ndërtimi i shkollës fillore - Polluzhë Titulli i kontrates: NDERTIMI I SHKOLLES FILLORE NE POLLUZHENr.i Prokurimit:...
Ndërtimi i shkollës fillore në Malësi të vogel Titulli i kontrates: NDERTIMI I SHKOLLES FILLORE NE MALESI TE VOGEL-RITENDERIMNr.i Prokurimit:...
Ambulanca - Rahovec                     Ambulanca -...
Shtepia e Kultures - Krushë e Madhe                   Sh.Kultures.K.MadheKlikoSh...
Shtepia e Kulturës - Gjonaj                         &nbs...
Shkolla Rastavice - Decan                         &n...
Shkolla Fillore - Sponqiq Gjendja pas renovi mitKlikoGjendja pas renovimitKliko
Objekti afarist                     Objekti...